dilluns, 2 de març del 2009

Nicas










Dilluns 2 de Marc.

Com vaig prometre possu unas quantes fotos de Nicaragua, en las primeras veureu el bus quand sur de la parada i quand porta ja uns quands minuts de ruta, es increible lo que arriba a cabre en uns bus, melons, fruites de totes clases, ciment, inclus he arribat a veure un gos lligat a dalt la vaca, amb una care de susto que clamaba al cel.

Depres veieu el volcan Miravalles, desde el poble de Guyabo, prop de la frontera Nica-Tica, on vaig esta en remull tot el dia, amb aigua calenta!!!, aqui es molt normal, es compra una quinta al costat del riu que neix vora qualsevol volca, esclar la aigua es calente, es fan unas piscinetes i ja tens un atraccio per el turisme.

Despres veieu la meva cuinera amb una iguana, em va fer una sopa de iguana que estaba bonissima, diu que s´ha de probar de tot, doncs proveu la sopa de iguana, esta molt bone i aqui es un plat exquisit.

Despres en veieu a mi junt al primer viatge que he trobat, aixo si que es un viatge, el Jhon Turtle (Joan Tortuga) un america que vaig coneixe i vam fer.la peta un bon rato, el tipus en diu que no s´enrocarde desde quand esta viatjant (???) pero que es diu tortuga perque viatge "poquito a poco y sin prisa", un tio ben raro, quand va arribar al hostal on estaba feia una pudo de fum que tothom s´apartaba doncs habia estat tres messus amb un altre vivint al bosc i nomes deia, oh!! los pajarillos .. los arboles... despres vam fer unas birres doncs feia aquet temps que no bebia i vam fer una bona amistat. Que os quedi el nom Joan Tortuga o lo mateix Jhon Turtle.

Despres es veu el volca Concepcion a la illa de Omepete, la illa mes grand del mon en un llac de aigua dolça, es un paradis de tranquilitat, i tambe veieu un anunci que em va sembla gracios i el vaig retrata, estaba fen "raid" (autostop) i com que no em pujava ningu, vaig retrata el retol.

Frase del dia "La aventura, la gran aventura, es contemplar como aparece una cosa desconocida cada dia delante de tus ojos." Henri Cartier-Bresson.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja,ja,ja!! vaja,vaja amb el Joan Tortuga, diga-li tontu, poquito a poquito pero a perdut la noció del temps que porta viatjan...
Veig que estás disfrutan molt amb la diversitat de las gents i culturas, dels diferents paisos.
Fitxa't tú... com diu Cartier-Bresson, cada dia estás vivint una gran aventura, per que cada dia contemplas cosas desconegudas per els teus ulls... disfruta!!! un petó. Puri.

Xavi Suero ha dit...

Es alucinant el que estas fent !!! Donar la volta al planeta, vivint la gent d'aprop en el seu tros de món, i tú saltant de tros a tros... com un gegant que recorre distancies que no qualsevol pot fer.
Records i salut !!! Campió.

Xavi