diumenge, 7 de juny del 2009

Vinaka FIJI








Diumenge 7 de Juny.

Avui comenco amb un Vinaka Fiji (Gracies Fiji), realment al principi en va costa, venia de una cultura totalment diferent, en trobaba a les ciutats grans i no en va agradar, pero despres he de reconeixer que son unes illes meravolloses, su surts de les ciutats grans, Nadi i Suva, i vas per les illes, jo nomes he visitat dues Ovalau i Mama, una al orient i a l,altre al occident i resultent que son un pasote, si es tou lo que us imagineu, platges inmenses, quasibe solitaries on la natura arribe a la misma platje, la majoria verges, un aigua superclare i sense onades, pots fer snorquelins a la platge i veus una quantitat de peixos increible, etc. i tot a uns preus que es resulten molt barato, a mes una gent que al final m,ensenyat que he de riure mes de la vida, si, riuen per tot i una sonrise obre molts camins, es increible, ahi per exemple vaig anar a veure un partit dwe rugby, aqui hi ha una gran aficio i Fiji es una potencia mundial, i quand fan un ensaig posen musique, al costat tenia una senyora amb una nene de pocs anys i la nene cada vegade es posabe a ballar, doncs hagussiu vist la gent, vaija tota la grade rient de la nena, i aixo en va fe pensar, caramb, es bo riure, hem de riure mes, tindre una sonrise a la cara es fenomenal, aqui ho fan i no els hi va mal.
Doncs com us deia he pasat uns quand dies a una ille, Mana, quasibe incomunicat, nomes escoltant musica, platge i aigua, he compartit amb molte gent, sobretot americans e inglessos i hant sigut uns dies de relax total, algun vespre feiem alguna juerga i l,endema a la platge, he cantat el himne del Barca, etc.
Be, i dema cap Aukland (Nova Zelanda) en penso que alla es hivern i aixo vol dir ploure i fred, veurem.
Dita del dia "Riu mes, cony." Autor, jo.

4 comentaris:

bodi ha dit...

Ja éra hora que cantessis l'himne, collons. Avi hem fet la crono escalada del club i suposo que ha esta un homenatge al Pep Amell ja que l'hem fet Olèrdola, passant per diversos llocs de l'antiga cursa. A veure si algun dia la recuperem.

Salut.

Anònim ha dit...

Ens aniría genial una mica de relax en questes illes......... em quedo amb la dita del día.....je,je,je

Petonets !!!!

La de la carta

marta ha dit...

ei Pep!!!!!jo vull venir!!!!

cada setmana segueixo el teu blog...quan tornis ( si tornes!!) m'hauràs de fer un ranking dels llocs que més t'han agradat..no descarto seguir els teus pasos

un petonàs!

Alicia ha dit...

Avui precissament he llegit que "un somriure és el complement que millor ens senta, i a més el més económic"... Avui és el dia del somriure... clar que amb unes platges així, uns paissatges com els de la foto, festes, snorkel... jo també tindria el somriure d'orella a orella tot el dia!!!

Un petó molt fort i prente una copa a la meva salut!