dijous, 5 de febrer del 2009

Panama

Bon dia a tothom, be ja he comenzat, perdoneu las faltes d' ortografia, pero jo que escric malament el catala i els signes de puntuacio d' aquet pais que no conec, un podeu fe el carrec.
Be com un deia ja estic al hostal de Panama City, Mamallena, es diu i avui he dormit amb una habitacio amb una pudo de tigre que deu nido, erem unas 12 persones, pero anaba tant cansat que he dormit com un pollet, un tou de hores, el viatge amb avio du, una nit dormint a terra a Heatrow/London i moltes hores d' avio i ademes ja conexeu els aeroports, tots molt impersonals i nomes tenen una cosa bona, que tenen avions per fotre el camp. A Miami vaig coneixe una noia de Lugo i una italiana que anabant de cooperants a Nicaragua, ens vam intercanbia els correus i quand estigui per alla les anire a veure i aqui tenia una noia del cousorfing esperant al aeroport pero no vaig pogue anar a casa seva dons la te plena de altres couchsourfings, be, no tot pot sortir totalment correcte...

Ara sortire a veure una mique la city, ahi al vespre em va sembla, la veritat, lletge e insegura, i amb unas zonas que semblan Diagonal.Mar, uns gratacels impresionants i aixo significa especulacio i demes, nossaltres a Catalunya tambe en sabem de aixo ...

Avui ni hi ha foto, no tinc la camera aqui, aixi que esperarem un altre moment, de totes maneres nomes en tinc una de nova i es de un avio, aixi que tampoc la posare.

Un altre cosa, quedo sorpres de la quantitat de gen que em segueis, els correos que tinc, i una especialment que em va donar una carta per obrir al avio que em va deixar amb els ulls mullats, amb aquesta persona ja la contestare a solas.

D ONT WORRIES, BE HAPPY.

Salut i pau.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja estic desitjant veure fotos penjades de llocs idilics i personatges pintorescs! i de sentir batalletes i aventuretes d'aquestes que solament et poden passar a tu. Disfruta molt i mantent-nos informats. Per aqui ja et trobem a faltar. Carpe Diem!!!

Anònim ha dit...

Ja has començat el teu sonmi, ha gaudir que la vida son quatre dies, crak.
salu2 i una abraçada des de Fondistes, et seguirem i donarem coneixement de les teves noticies a la web.
Una abraçada

Anònim ha dit...

a veure si n'ensurto.

Anònim ha dit...

ostres, en que amb aquests temes sòc un petardo i ja era el tercer intent en comunicar-me amb tú, i despres d'escriure, no hi havia manera.
Ara ja me n'he ensortit.
Altanto que fas per Panama, tito. Salut i peles.

Miquel Angel Sanchez ha dit...

Segur que ja has començat a fer de les teves... ei, que no vull que surtis a les noticies, eh??... "Ciutadà de Moja es detingut per cantar Pepito Perdiguero en un desfile militar "...FIERA !!!
Com diuen a Costa Rica, PURA VIDA !!!!!