dimecres, 28 de gener de 2009

Falta poc !!!

Ara Si, ja falta molt poc, mira si estic negitos que nomes faig que fumar, aqui estic fumant una "shisha" per veure si em tranquilitzo una mique (foto Estambul 2007).Vinga ara va de bo, despres de no se quantas vacunas, la meva felicitacio a Sanitat Exterior de Tarragona, sobretot al Dr. David, una persona extraordinaria, sempre atent i explicant les coses molt be, us recomano que hi aneu per qualsevol viatge, no hi tantes aglomeracions com a Bcn i son molts bons professionals. Aquet mati he escanejat tots els documents que em semblan que si "oblido" puc necessitar, Pasaport, nif, tarjes, seguro, etc. i els he possat al meu correo. Tinc ja la motxilla pero encara no le he fete, hi passo mil vegades per devant pero no faig res, al final me hi haure de posar sino ...Els billets, us explico, mira que he mirat, Iberia a Bcn, Lan a Madrid, British a Alemanya, i tots tres anaben per un mateix preu pero al final vaig pensar en mirar una cia. de London roundtheworldflights.com ; ostres quin encert, alla he comprat el billets i es una tercera part mes barat que aqui (total dels vols, 7 Vols i 29.000 millas = 1.950 €) i us poso el recorregut que he triat:London-Miami- Panama aqui per terra anire fins a Mexico Df.

Mexico Df. - LA haig de pasar per Usa per anar al Pacific

LA.-Fidji uns quand dies de platja??

Fidji- Auckland Nova Zelanda !!!

Auckland- Sidney Australia !!!

Perth-Singapore Sud-est Asiatic

Bangkok- London per tornar a casa ???Al sortir de Londres haure d´afegir un vol Bcn-Londres per la meva part que he comprat amb la British perque es la cia. que surto cap America i per allo de que si hi ha algun retras, el vol em costa 88 € i el per el dimart 3-02-09 i l´endema 4-02-09 surto cap America Central. Comentar que els billets estan comprats a la cia. australiana Quantas que te una associacio amb British i que em pot resulta adient per Australia i Nova Zelanda doncs si vull alla podre obtindre descontes en vols si decidexo volar per aquelles terres.Mes endavant i quant tingui la motxilla us dire mes o meyns lo que hi possu, dir que es una motxilla-trolley del Decatlhon de 55 litres i una altre per petites travesias de 25 litres ( que fare servir per sortides de uns quants dies).

Continuara ...
28-02-09

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Pep, que et vagi molt bé aquesta aventura que comences!!!!

Anònim ha dit...

Hola! ja m'he afegit al teu blog.
Esterem en contacte. Crec que ho he fet be, no en se gaire d'aquestes coses. Bon viatge!!!!!

sussi ha dit...

M'he oblidat de posar el nom, soc la sussi!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Be Pep ja arribat el moment...., ja estas a lalinea de sortida i el jutge a puntde disparar el tret de sortida. Espero que aquest viatge sigui com una de les teves curses..., sense calma pero sense presa..... disfrutant del pasisatge, i sobretot que arribis sa i estalvi.
Una abrçada.

(Espero que la neu de heathrow no et fagui anra malament)

Jaume

JORDI-AND FAMILY ha dit...

Que tal Josep?, ja tinc l'ordinador arreglat i com veus ja estem al teu costat (amb foto inclossa). Ma costat molt creure lo que estas fent, amb sembla que alucino mes ara qu'avans. Et's un crack!!! estic orgullós de ser el teu germá. Per altra banda, tinc tema amb els meus clients fins que haig de dir prou.

Salut i espero noticies.