dilluns, 23 de febrer de 2009

La Fortuna i Volcan arenal.


Dilluns 22 de Feb. 09.

Hola amics, us explico una mique el meu recorregut despres del ultim escrit, con us deia m´en vaig anar a San Jose la capital de Costa Rica, al arribar vaig ana a internet a veure la direccio de la casa on tenia per dormir, quand tinc la direccio agafo un taxi dons era una mique complicat i cap la casa, jo al agafa el taxi li pregunto al taxista, despres de donarli la direccio, quand valdria el viatge, cosa que sempre s´ha de fer i que aqui es costum, el sr. en diu que te taximetre i que lo que marqui el taximetre. ok! em porta a la casa i em dia 5.000 colones, jo ho trobo desmesurat i li dic, i en senyala el taximetre i marcaba aixo, aixi que li pago, pere en va queda una dupte i despres al comentarli a la sra. de casa em diu que el viatge com a maxin val un 2.500 colones, aixi que el malparit en va fotre 2.500 colones de mes, uns 4 euros, es veu que tenent el taximetres trucats i si ets un guiri te l´engatillen, en vaig empipar pero en va tocar perdre una altre vegade no em pasara.

Be, San Jose, vaig esta a la casa cousourfing de la sra. Alexandra i el seu fill Joel, una alemana que esta en el negoci de exportar flors a USA i Canada, la sra. molt amable, jo li rentaba els plats i ella en deixaba dormir a casa seva, i el seu fill, content, en deixaba el seu llit i ell a cambi dormia a una hamaca que per ell resultaba una aventura.

San Jose, un ciutat caotica i lletge, vaig aguantar dos dias i vaig marxar, la sra. ja mo ho va dir, no val res, no cal perdre cap moment, aixo si una gernacio per el carre impressionant, quasibe no pots pasar per les aceres, i a mi a aquestes ciutats tant grans en costa fe contacte, no se com mes gent hi ha menos trobo la manera de coneixa gent, aixi que fastiguexat un dia m´en vaig anar al cine i vaig marxar l, endema.

Bus cap La Fortuna, per veure el volcan Arenal, arribo despres de unas 4 hores i plovent, m´en vaig a dinar i despres a buscar allotjament, al final caig al Gringo´s Pete, un hostel sencill i que costa 4 dolars dia per dormir, i aqui portu 4 dias, al mati surto a corre i a la tarde a dona un tomb, me he fet amic de las noias de la pensio i hem anat a pendre algo per aqui, son las meves ciceronas.

El dissapte em va pasar algo curios, vaig anar a esmorzar despres de corre i habia vist una soda (aqui son els bars populars) que hi habia gent del poble, jo cap alla, al rato ja estaba conversant amb un tal Jesus, conductor de ambulancias, que em va invitar el esmorzar i despres en diu si tinc algo que fe, jo no tenia res que fe, en diu vols venir a donar un tomb doncs tinc varias coses que fe i aixo coneixes, jo al veure que anaba acompanyat per las seves tres filles, dic OK! i m´en vaig amb ell, depres es va apuntar el Luis, una amic seu i ja em veus el Jesus, el Luis, las tres nenes i el Pep en un 4x4 del any de la maria castanya donant tombs per els poblets de aqui la vora, i aqui comenzar lo bo, el Jesus petia de la pressio i a cada bar paraba a pendre una copa de guaro (ron d´aqui), esclar la copa era per la pressio i el Luis que portaba una goma (resaca) del dia abans doncs tampoc li feia un lleig, be, en van invitar a dinar i despres vaig acaba jo conduint el carro, doncs tots dos en portaben mes als peus que al cap, las nenas preocupadas els hi deian que no beguessin mes, etc. ja us ho podeu imaginar, pero jo content doncs vaig conversar amb ells tot el dia em van portar por ahi i un en va comentar que l´endema a un poble d´aqui al costat erent festes i feian "peleas de gallos" ostres aixo a mi en va tocar, sempre les he volgut veure i no he pogut, en va prometre que l´endema en venia a buscar i hi anabem, be, qualsavol se´l creia amb el guaro que portaba al cos.

L´endema a la una del mitgdia estaba al hostel i ve un sr. i pregunta per mi, surtu i era un amic del Luis aficionat a las "peleas de gallos " i em venia a buscar doncs ell hi anaba i si volia anar amb ell, ostres, clar que si, agafo la camera i cap al poble del costat a veure la lluita.

Arribo a la gallera, ostres, ja veureu que nomes he posat una foto, doncs es un espectacle, ara aixo si, jo vaig sorti esquitxat de sang de pollastre, quina cosa mes forte, ara lo mes bo las reaccions de la gent, imagineuvos, un lloc tencat, unas doscentes persones cridant, els pollastres que encara cridem mes, la gent apostant, beven, menjant i cada vegade el guaro fa mes efecte, vaija com una pelicula del Van Dame, pero encara en mes sang, pero sopte que entre tant de soroll i merde, fan una quantitat increible de apostas i no hi ha cap discussio, be, per veure una vegade i no mes, jo per lo meyns no hi tornare, i no hi possu mes fotos doncs se que hi ha canalla que mira aquet blog i no es bo per a ells.

Donc jo continua aqui a veure si vec el volcan pero no hi ha manera, cada dia esta nuvol, no se si marxara avui o dema, i em sembla que en perdere el volca, el meu proxim desti crec que sera Monteverde on hi pensu anar amb barco per el llac Arenal, en sembla que sera mes divertit en barco que en bus, ja us ho explicare.

Salut i pau.

Frase del dia " Depres del 1, ve el 2". la meva mare.

8 comentaris:

sussi ha dit...

Hola Pep!!!!
Soc la Sussi
Que fort lo dels galls!!
Si ho veig jo m'agafa algo!!!
Saps lo que em sembla fantastic?
Com la gent confia em tu de seguida, això aqui sembla imposible, tots som desconfiats.
Que t'ho segueixis passant molt bé!!!!

rafallaso ha dit...

Quina enveja que em fas Pep. Això si que és una aventura. Et felicito i et menifesto que has triat la millor manera de conèixewr el món. viatjar sól en companyia de tu mateix. Anim. Segueixo les teves aventures. Una abraçada Rafa Higueras

Anònim ha dit...

Quines aventures eh?, estás a la teva salsa .....
Es una pena que no puguis veura el volcà pro et queden infinitat de coses mes.
Endevant i bona sort
Un petonet!!!

La de la carta

Anònim ha dit...

Hola Pepe, soc en Xavier de C. Tarragona, segueixo amb molt d'interes les teves aventures, i sincerament et tinc certa enveja sana.

Disfruta al maxim (Segur que ho fas), i continua femnos particeps de les teves vivencies als teus seguidors, que sapigues que en som molts.

Anims i una forta abraçada del teu amic.

JORDI-AND FAMILY ha dit...

hola Josep la mare diu:que seguim el teu dia a dia veiem que tu passes be endavant. Salut i Pau.

Alicia ha dit...

Buenas!!!
tot un espectacle aixo de "la pelea de gallos"... segur que el Tarantino fa alguna pel·lícula sobre el tema.
Si el Volcan no el veus ja tens excusa per fer una altra volta al mon. Qui no es consola és perque no vol oi?;)
Una abraçada molt forta i un petó!!!!

Anna ha dit...

Hola Pep, soc l'Anna de Vilanova,
l'esbaralla no l'envejo, encra que ha de ser curiòs de veure.
Pero els paisatges no tenen preu!!!
I la gent, no imagino a ningú per aquí amb aquesta confiança sense coneixet.
Això si que és una aventura, ho estàs fent!
Una abraçada

Miquel Angel Sanchez ha dit...

Ei Pep, soc el Miquel Angel... estas fent el meu viatge de noces, però sense la dona ( com sempre punt a favor teu... ).

Com deixis d'escriure, no et parlaré mai més !!!!.

Força Pep !!!!!