dijous, 8 d’octubre del 2009

Tulamben . Barco Liberty




Jueves 8 d,Octubre de 2009.
Avui amb els meus companys Carlos "Bascu" i Monica hem fet diving al nord de la illa de Bali, hem fet dos divings molt divertits dintre del barco de la Army USA Liberty que van enfonsar els japonesos a la segona guerra mondial, realment impressionant passejar per dintre el vaixell que ja esta ple de coral i peixos, a la tarde en diuen que el Bascu li ha demanat per CASSARSE a la Moni sota el aigua i que aquesta ha dit que si, realment quand la parella mo ha dit ha sigut emocionant, enhorabona per els dos i que siguin molt felisus i que menjin perdius !!!. Despres a la tarde hem estat a uns preparatius per una boda de una parella on, la gent superamable, em menjat, begut, rigut e inclos hem ballat,... un dia de pebrots.
Dita del dia: " Las cosas son asi y los pimientos son asaos" Carlos "Bascu".

3 comentaris:

bodi ha dit...

Hòstia Pep, això és un "PASOTE", jejejeje.....
Salut.

Anònim ha dit...

Pep, com que veig que el mig any ja ha passat, que ja vas de cara a l'any o potser més!!!
Si vols canviar de continent, a Ghana t'espero del 13/10 al 11/11 on estaré treballant en un progecte de cooperació a Seva. Si vens fliparàs i si no ho fas també estàs flipant amb el teu somni.
Una abraçada i que siguis molt feliç!
Un petó a la morrerra, com sempre!
Lurdes

CONCHA ha dit...

¡¡¡ hola guapeton !!! que ilusion me ha hecho ver tu blog, y las fotos con Monica y Carlos, me encanta y te ire siguiendo aunque me conformare con ver tus fotos, ya sabes que el catalan no es lo nuestro.
Disfrutalo un monton y cuentanos cosas.

Besos grandes desde Toledo y ya en la cruda realidad.

Concha.