divendres, 23 d’octubre de 2009

Tokyo y Kyoto

El tren bala japones.
Manga per tot arreu, mes que una aficio es una adiccio.
Amb la Sachico la meva amiga de Tokyo.
>
El meu aniversari a Kyoto amb dos barcelonins bufant l,espelma.
 Gheisas a Kyoto.
 Las Lolitas a Tokyo
Divendres 23 d.octubre 2009.
Despres de 6 dies a Tokyo, he agafat un bus de nit, 8 hores, i me he plantat a Kyoto una ciutat impressionant, amb una gran quantitat de temples i que es mereix una visita, portu tres dies aqui, dormu a un hostel per 19 euros al dia, he llogat una bici i em dedico a tombar per coneixer la infinitat de temples que hi ha. Si Tokyo impressiona com a ciutat Kyoto es una meravella culturalment, trobes gheisas, un temples espectaculars, uns jardins zen que aporten una nova visio de la armonia, per lo meyns a mi, a mes he estat de sort que el dia 22 d,octubre es celebra un festival anual que es de les festes mes groses de la ciutat, fins ara he visitat tambe Nico, amb el tren bala japones, i Kurama una petite ciutat a mitja hora de Kioto. Veureu que inclos vaig bufar les espelmes el dia del meu aniversari amb el Victor i Carles, al final vam anar a dormir a les quatre de la matinada, habentli fotut una bona trompada al sake japones, un bon aniversari.
Dita del dia "Amo del que saps, esclau de lo que parles" Carles.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Pep, Feliçitats per el teu aniversari, tant especial, com tot el teu viatge, estic al contenta de veure que tot et va tan be.Ja parlarem tota una tarda a la teva tornada, expliques molta cosa, però jo et preguntare alguna coseta més. Vinga, disfruta d'aquesta aventura, que molt poqueta gent pot fer.
Un petonet. Assumpta

Anònim ha dit...

Hola Pep. Felicitats per l'aniversari, però sobretot felicitats pel viatge en general. Veus i vius coses increíbles, i amb les fotos i els comentaris ens enganxem a la teva experiència.
Que sapigues que et seguim i que en parlem de tant en tant al taller.
Alex del Taller auto-moja.

Anònim ha dit...

Hola Pep, me ha encantado ver por las fotos que te lo estas pasando tan bien en esta ciudad tan increible. Me gustaría informarte que el A.E. Moja va segundo en la clasificación ( empezando por arriba).

Te siguo muy amenudo, un abrazo.

Manolo (el patata)

Anònim ha dit...

Feliçitat un pelet retrasades, ara ja ets mes gran que jo.

Aixo de menjar gos " ex" es una mica fastigos, i pensar dons que cuan plou a sota el llit ting el que mejan altres?.

Tokyo es realment espectacular, i soposo que molt diferent del que has vist fins ara.

Un petonas molt fort.
Salut

Meri............lu