dimecres, 18 de febrer del 2009






Dimarts, 17 de Febrer. HOLA COSTA RICA, ADEU PANAMA

Be, al final ja estic a Costa Rica, us explico, amics, vaig anar cap la Ciutat de David, encara a Panama, em vaig allotjar per tres nits al hostel The purple House, en castella La Casa Morada, 8 dolars dia, be, net, la propietaria es la Andrea una americana, ex.artista de cine, i bastant seria, la veritat que aquets dias he estat improbing el meu angles, americans, australians, holandesos, etc. bueno, tot del genero femeni, me he donat conte que viatje molt mes el genero femeni que el masculi, per cada home que em trobu, veig cuatre dones, si es que jo ho dic jo ... la dona, es mes valente.

Be, donc aqui vaig para en la intencio de anar cap el nort, Bocas del Toro i despres entra a Costa Rica per Puerto Viejo i Limon, pero alla fa uns dias que plou molt, las noticias son que aquestes plujas duraran encara una setmana lo minim, por lo que vaig decidir entrar a Costa Rica per le sur, Paso Canoas, vaig dormi un dia a San Isidro del General, on hi havia una expo, ells li diuen aixi a una especie de Firas de Maig de Vilafranca, on hi habia alguna atraccio de fira bastant original com la que os possu en la foto.

Despres de un viatge en bus, amb molte pols i una carretera sense asfalta, ah, di que la entrada i sortida per la frontera panama.costa rica, cap problema, bastant rapit, per lo que es rapit aqui i sense complicacions, doncs be despres del bus de la pols, vaig arriba a Quepos, per visita el parque naciconal Manuel Antonio, una de les joies de Costa Rica, be avui he estat alla i realment val la pena, monos, castores, serpents, aus de totes menes, i unas platges con las que veieu a las fotos de pabrots, increible, avui he pasat un dia merabellos, pero que be, quina pau, quine aiuga, me he fumat amb una amistat un cigarret i ha sigut un puntas, la veritat que ha estat molt be. Recomenable, ah. aqui a Costa Rica la vida es mes cara que a Panama, estic per exemple al Hostel Sanchez i pago uns 15 dolars/dia, ara que ahi en vaig menjar per sopar una sopa de peix, que ni el Peixerot, de veritat, que bona que estaba.

Be, dema potser marxu cap a San Jose, tinc varis contactes amb el Couhsourfing i potser anire alla.

Continuara ...

Dita del dia ´ Si uno nace martillo, solo le llueven clavos¨ Dita que vaig sentir a Panama.

Salut i pau.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

pep,

que és això de "los espejos locos"?

salut i alegria!

ramon i rosa

Anònim ha dit...

Hola Pep, ja et vaig comentar aquell dia fent un café que et seguiria i la veritat es que se'm cau la baba amb la teva aventura. Anims i endavant.
Nuri

Anònim ha dit...

Hola Pep!!! Costa Rica...mmmm!!! tothom que va allà s'enamora del lloc. Si decideixes quedar-te per allà una temporadeta i montar algun negoci tipo "chiringuito de la platja", avisa'm per poder planejar-me les vacances i fer una escapadeta...
un petó molt fort

Anònim ha dit...

Pep, el segon pais, ala a veure que fas per Costa Rica, ves conectante a la web de Fondistes i podré saber on estás.
Disfruta amic, tot el que puguis, que a nosaltres s'ens cau la baba.
Com dius tu:
Força i salut
Joan

Anònim ha dit...

ets una amb

Anònim ha dit...

Estic aquí amb un colega de'l treball i el tiu está al.lucinant, que tal com estas, espero que bé, per cert quina panxeta que fas a veure si fas una mica d'esport val?
molts records i una forta abraçada.
Dita del día:CADA SALIDA ES UNA ENTRADA A OTRO LUGAR

Anònim ha dit...

Hola Pep! Ara si que em fas enveja! amb aquestes platges i amb la caloreta que deu fer per aquí!
Nosaltres tres aquests dies hem treballat inclús a estones amb l'abric! Tenim la calefacció espatllada! i fot un fred per aquí a Vila!
Veig que estas difrutant de valent! continua així!

Natàlia

Anònim ha dit...

Aaaah! platges, calor, vacances, quin bon aspecte que tens eh!, aixó haurien de recomanar els metges oi? i fer una recepta que entri p´el seguro......
Un petó molt gran i una forta abraçada!!!

La de la carta

Anònim ha dit...

Hola Pep,
Avui és el primer dia que escric alguna cosa, però et segueixo des que vas marxar. És increible el que estàs fent, i tot el que estàs veient, ha de ser una experiència acollonant ... Que tinguis molta sort, de part de tots del taller auto-moja.
Una dita: "Carpe diem"