diumenge, 19 de juliol del 2009

Costa Est . Airlie Beach - Magnetic Island










Diumenge 19 de Juliol.
Dons he estat 5 dies a Airlie Beach, una platge bonique i molt turistic, on cada nit hi habia una festa, vaig comparti bungalow amb un aussi, un angles i un irlandes i un dia vaig contar mes de 30 persones al nostre bungalow i aixo fins las tantes de la nit, ja us os podeu imaginar, musique (els mochileros sempre hi algu que toque la guitarra) i force ambient. He conegut cada personatge que deu nido, despres tots quatre vam llogar un cotxe i vam recorrer les rodalies de Airlie Beach, vam veure algun cocodril i algun que altre animal extrany, aqui la meitat de la fauna i flore que veig son totalment desconeguts per a mi. Tambe vaig vaig veure per la tv. un partit de rugby nacional, que es un entremitg entre el futbol i el rugby, que era el partit del any, realment es curios, durant el partit les diferentes aficions es diuen de tot, pero lo mes gros que us pogueu pensar, jo pensaba .. aixo acabara malament! pero que va, despres de insultarse, amenarse,etc. quand acabe el partit, es donen la ma, es fan petons, i com si no hagues passat res? , jo no m'ho creia, increible.
Despres, bus i ferry cap a Magnetic Island, una ille impressionant, molt maque, unes platges increibles, pero la que no hi ha tiburons hi ha cocodrils i si no meduses, no te hi pots banyar .. vaig llogar una moto i he recorregut la illa, estabe a un bungalow al costat del mar i em costabe lo que pago a tot arreu aqui a aquet pais uns 25 dolars australians, es a di uns 15 euros, per menjar en costa uns 8 euros cada apat, pero aqui es pague per tot, tens una gran quantitat d'opcions pero la targete, com deia no pare.
Ara estic a Towsville, un bonic poble, no gaire gran pero bonic, aque mati he visitat el aquari, molt semblant al de Barna i realment bonic, es fas una idea de lo important que es la Gran Barrera del Coral.
Dita del dia "No me gusta la palabra tolerancia, pero no encuentro otra mejor" Mahatma Gandhi
i

1 comentari:

Anònim ha dit...

Nen, quines festorres eh? de día apreta el sol no? que portes ulleres fosques...... i la illa Magnetic es veu xula oi?
Un petonasso !!!!!


La de la carta