divendres, 8 de maig del 2009

Cuba (2)

Divendres, 8 de Maig 2009.
Ara estic a Cienfuegos, ciutat oriental de Cuba i que m,ha sorpres, doncs te un gran moviment cultural, cada nit hi ha musica amb viu la ciutat es preciosa i la gent molt mes tranquila que a La Habana, nomes te una pega que fa una calo tremenda.
Estic en contacte amb la gent de La Habana i em diuen que hant anat a buscarme a casa seva, no se qui si las autoritats sanitarias o qui, pero resulta que fan un seguiment de tote la gent que va arribar de Mexic els ultims dies que estaben oberts els aeroports aqui per entrar desde aquell pais. Quand torni veuren que faig pero en presentare a les autoritat a veure que volen, et sorpren tant de contro i com m,han trobat doncs estic alojat a La Habana Vieja en una casa al barri de Jesus i Maria, un lloc bastant dificultos pero que me fa viure i veure el ingeni Cuba, increible, jo crec que cada vegade que vinc a aquet pais la sitiacio es mes dificil pero sobreviuen amb una force increible, es un pais fora de lo normal, dificil de entendre inclus dintre de ell, las historias que sento son com de un altre mon, pero tothom fa el seu mes o meyns i viu, res a veure als altres paisos llatins que hi viatjat fins ara, aqui tot es diferent, tambe la vida aqui per el turiste es molt mes cara que als altres paisos, per exemple ara estic pagant 20 dolars per dormi i es una casa particular !!!
El diumenge 17 haig de torna cap Mexic D.F. i volar despres cap LA. no se com anira doncs no tinc informacio de com es desonvolupe aixo de la influenza, aqui ara per ara no hi cap cas, per lo meyns oficialment i las fronteres en semble que continuan tencades per entrar, espero que no per sortir.
Tambe dire que vaig veure le Barsa per un hotel de la ciutat, ostres, com viu aqui la gent el partit, tothom es del Barsa i al acabar vam fer un salt tots i abrasos i demes em semblaba que estaba a casa, va esser impressionant, una mique mes i canto el himne del Barsa.
Fins ara.
Dita del dia #Voy bien Camilo, vas bien Fidel# molt popular a Cuba

6 comentaris:

bodi ha dit...

Doncs ja tardes a cantar-lo, aquesta setmana podem ser campions de lliga, dimecres de copa i el 27 d'Europa, a veure si hi ha sort.

A Mèxic ja han aixecat els tancaments i mica en mica tot torna a la normalitat, no crec que hi tinguis problemes, tot i que tú i el teu enginy seran fàcils de solventar.

Ahir sopar dels amics de la via, que aviat es casa el Grases, tots seguim les teves aventures i ens fas riure una estona, tot i que no ens costa gaire, ja ho saps.

Molta sort, Pep i visca el Barça, a la propera vegada, a cantar l'himne!!!!

Salut.

Anònim ha dit...

Ieeep Pep!
Anem seguint tot el que dius!
La iaia diu que van anar a Montserrat tres dies per la mare de dèu, que els hi agrada molt i s'ho van passar la mar de bé. Molta gent i molt bonic!
El meu padrí, el Josep de cal Guerdiet, ja saps qui vull dir, el que vas anar a visitar l'any passat avans de la festa major, ja es mort als 99, no va arribar als 100.
La Montserrat Casanelles, la mare del Josep Casanelles, el teu amic, també es morta, que va morir aquest dijous.
Res més, avera com anirà tot això de la grip per a Mèxic.


[b]
LA FAMILIA
SALUT I PAU! [/b]

Alicia ha dit...

Buenas!!
el "son cubano", els habanos, els taxis ilegals, el ron, el 90% d'humitat, aquella olor tan característica a metall cremat, los paladares, el Malecom, la calor, els daikiris i la música per cada racó... aish!! disfruta-ho tu que pots!!!
Ah! si d'aqui 15 dies no tenim noticies teves, anirem a parlar amb les autoritats pq t'alliberin...
Un peto molt fort!

Anna ha dit...

Que és una aventura sense entrebancs? No cantis molt no et quedis afònic i pensin que estas refredat.
VISCA EL BARÇA!!!!!

Una abraçada Anna

Anònim ha dit...

Pep, ja estic preparant el meu viatge a Nicargua, ja t'explicare. Pere Joan

Anònim ha dit...

Josep! La Dolors i la Montse esperem que et quidis molt , no pateixis per la Pepita perquè és la meva gran amiga, cada matí estem una estoneta davant la moreneta. T'estimem molt!!

Dolors i Montse (de Moja), un petonet! SALUT! I VISCA EL BARÇA! Fins aviat!