dissabte, 19 de desembre de 2009

China, sud Guilin


Us vull possar unas quantes fotos mes de Xina sobretot de Guillin on una travessa en barco per el riu Li es una experiencia inolvidable, es una de las parts de la Xina mes representada en totes les pinturas de artistas xinos i realment es una meravella, una sensacio de viatjar per un marc d´ aigua i montanya inolvidable, vaig agafar un barco al riu sense volguer agafar un tour a una agencia de viatges i va esser un grant acert doncs vaig anar amb una colla de xinesos amb els cuals vaig esser la grand atencio, tots es voliem fer una foto amb el occidental jo era la atraccio i vaig disfrutar com un nen, he conegut pocs paisos on la gent sigui tant curiosa com els xinos, qualsevol novetat els maravella, es paren, miren, intentan compendre, ...es una gent que costa entendre, riuen molt poc pero quand els tractes son molts simpatics i curiosos, ha sigut el pais on me he trobat menjant en un restaurant tot sol i mes vegades m,han invitat a seure a la seva taula i compartir el menjar, sense entendre cap paraula d,angles i jo de xino, pero mo he pasat de puta mare i la geltru. Xina es molt grand i amb un mes de visat has de tria on vols anar, la meva intencio era arribar al Tibet pero ara fa molt de fred a mes per els occidentals has de treuret el permis especial per visitar el pais i ho has de fer amb una agencia,vaig intentar comprar el billet de tren directament pero no vaig poguer, no pot anar sol i aixo no surt per meyns de 500 euros, vaig arribar fins a Shangri.la al costat de Tibet, pero al final he decidit deixa aquet indret per una altare ocassio, per el fret i la falta de dies.
Dita del dia "Lo urgente atenta normalmente contra la necesario" "El hombre que no ha visto la gran muralla no es realmente un hombre" Mao Tse Thung.

3 comentaris:

bodi ha dit...

Bé, Pep, bé veig que continues de puta mare i la geltrú, jajaja.... aquí també fa molt de fred però anem aguantan. Avui s'ha celebrat la mitja de l'Espi on el nostre amic Raimon Palau, ha trencat el crono, 1h.25', penso, li torna una segona joventut, jejeje....el Barça campió del món, el sisè títol!!!!! quin fart de cantar l'himne a quests xinesos, jjajaja...., vinga a cuidar-se.
Salut.

Anna ha dit...

Pep, benvingut!!!!!!!!
Ja m'han comentat que ja estàs per terres catalanes, potser no tan exòtiques pero si molt autèntiques.
Una abraçada i fins aviat.
Anna Vilanova

Anònim ha dit...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!