dilluns, 3 d’agost del 2009

Perth . Australia Oest






Dilluns 3 d'agost 2009.

Us escric desde Fremantle, desde casa del Oriol i la Susanne, un poblet molt acollidor a deu minuts de Perth, costa oest d,Australia, la veritat que em tractem molt be i he conegut una colla de catalans que viuen per aqui que son una pasade, ahir per exemple vam fer una "paella" al costat del riu, impressionant menjarte una paella al altre costat del globus.
I ara a cambiar d'aires, el dimecres marxu cap a Asia que de segur en depara moltes sorpreses, ja necessito un cambi, Australia es interessant de coneixer, he pasat bons moments, pero jo necessito ara mes emocio, mes color, mes diferencies, un puesto on aprengui mes, que tot no sigui tant previsible i que sento que no ho conec que no ho he vist mai, en fi, un lloc on la vida sigui mes novedosa per a mi, un lloc mes boig, mes cacao, mes gent, mes de tot, es a di com la vida mateixe, el enrenou de cada dia. Australia, repetixo, es interessant pero es un pais jove, 1er. mon i historic i culturament poca cosa. El caos, el desordre, la bogeria es a dir el mon real es lo ara m' espera, llocs mes calents i amistossos on pogui apendre mes de la vida.
Frase del dia:" La razon no me ha ensenado nada, todo lo que yo se me ha sido dado por el corazon" Tolstoi

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo vaig tenir la mateixa sensació a Austràlia, crec que ara et ve lo bo. Molta sort, t'anem seguint.

Raimon

Anònim ha dit...

Molta sort al canvi de pais, que ho disfruteu molt !!!!!


La de la carta

Anna ha dit...

Buf! quina enveja ens dones els que estem aquest any quiets, jo aquest estiu el paso de clausura a casa doncs m'he trencat el tendo d'aquiles. Unes fotos increibles. Molta sort en el canvi de pais. Una abraçada!!!!
Anna - Vilanova

SaNdRa ha dit...

Feliç canvi d'aires...! i molts petonets!!!

bodi ha dit...

Vinga Pep, turró, turró . . .a veure si s'anima aquest viatge, segur que d'emocions fortes encara t'estan esperant, còpsales!
Salut.