diumenge, 30 d’agost del 2009

Krabi (sud de Tailandia)










Diumenge 30 d'agost de 2009 (Sant Felix, glorios !!!)
Despres de la Illa de de Koh Tao, vam agafar un barco i vam anar a Koh PhaGan, una altre illa a 2 hores en barco, aquesta illa es famosa per la "Full moon party" (Festa de la lluna plena), encar que aqui sempre hi ha alguna excusa per fe una festa, realment vam veure una "rave" a la platge impressionant, un tou de gent, ballant, drogues, alcohol, sexe i musica electronica tote la nit i tu aguantes fens que pogui el teu cos, jo no habia vist mai res igual de totes maneres on hi ha aquestes mogudes sempre hi pot haber algun problema i vaig veure una discussio a altes hores de la nit on un va treure una pistola!!!. Un altre barco i fins a Koh Samui, dues hores mes i unas platges impressionant, realment val la pena anar a les tres illes del Mar de Andaman, totes son diferentes i cadascune es especial per alguna cosa, Koh Tao per fer diving, Koh Phagan per les festes i Koh Samui per uns resorts que se hi trobem al costat de la platge impressionants.
Despres hem esta a Krabi, aixo si que ho recomano a tothom, el sud de Thailandia, a mi es lo que mes m,agradat d,aquet pais, Krabi es una ciutat sense res especial pero esta al costat de moltes opcions, nossaltres vam agafar un barco (no habia botat tant en un barco com aquet dia) i vam anar a Koh Phiphi, per a mi la platge mes maque que he vist a la meva vida, unas rocas de una alzade impressionant on neix una flora no se sap com i que arribem fins l,arena, repeteixo impressionant, aqui es va filmar la pelicula "The Beach" amb Leonardo di Caprio que va provocar molte polemica perque es pensaba que fariem malve la platge, al final la vam deixar encara mes nete de lo que la van trobar, mes maque impossible. Tambe van llogar una moto (3 euros tot el dia) i una barca local per coneixer altres indrets, no es pot perdre Krabi!!!.
Despres cap amunt vam para a Pukhet, Lloret de Mar a l,engros, vam estar a la platge de Patong que semble la mes interessant, molte farra i prostitucio.
I avui us escric desde Bangkok, on acabo d,arribe despres de un vol desde Pukhet, 1 hora 35 euros i dema hem de fer alguns papers i volem cambiar de pais, portem quasibe un mes a Tailandia i es un pais que no es pot considera tercer mon, aqui tothom menge, sempre hi ha un plat d'arrros i alguna cosa mes, no he vist probresse i encara que estem en temporada baixa i ha turisme, la gent aqui es amable, la famosa sonrisa del sud est asiatic sempre esta present, es pacifica (pais budista) i podem dir que el pais mes o meyns funciona, aqui la figura del rey es intocable i mes si tenin en conte que en els ultims anys s,han produit molts cops d,estat, pero sense ni un tiro, uns marxen i els altres entren i el rey sempre com a figure intocable. Tailandia es un pais que recomano coneixe, facil de recorrer, barato i que trobes unes sensacions que per nossaltres son noves.
Dita del dia "La pobreza consiste en sentirse pobre" R.Emerson.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pep i Kenneth, ja està bé de tombar pel món!, que ens feu una enveja sana que no vegis!!!
Aquí és festa major i tot segueix com sempre, els canalon, l'ànec, els castells, la calor, la suor, la son,....

Un petonàs!
Lurdes

Alicia ha dit...

Osti!! vagis on vagis trobes la festa, eh? tens una bruixola que les busca?? je,je!!
Lurdes tens tota la raó del mon, jo tambe em moro d'enveja!
A Sant Felix ja l'hem tancat fins un altre any, i la festa com cada any... però marcada per la crisi; imagina't q el grup estrella de la FM han sigut Los Manolos!!
Disfruteu molt!!
muak

bodi ha dit...

Sant Fèlix gloriós i castells extreordinaris possant-t'hi la cirereta el dia 31 amb el primer tres de nou amb l'agulla de la història, i és que som molt bons, punyeta, jejeje...
La Festa major amb molta marxa i ple de gent per tot arreu, es notava que ensopegava en cap de setmana!, per tú ja veig que cada dia és festa major...a disfrutar-ho, que ja ho fas.
Salut.

Anònim ha dit...

Quina bona pinta Tailandia!!! Quan tornis ( si tornes), ja em donaràs recomanacions pel meu viatge de l'any pròxim. De moment, el dia 11 marxo a Colòmbia!!! a veure que tal!!

Petons

Marta