diumenge, 23 d’agost del 2009

Ko Chang, Ko Tao (Thailand)




Lara i el doble de Fernando Tejero.









Diumenge 23 d'Agost de 2009.
Hem passat 5 dies collonots a Ko Chang, aquesta es una petite ille a l,est de Thailandia i aprop de la frontera amb Cambodja que encara no es gaire coneguda per el turisme,vam fe un viatge amb una barca tot un dia per coneixer les illes del voltan i snorkelling, realment interessant, esta a unes 5 hores d,autobus de Bangkok mes dues de barco, realment val la pena doncs et trobes amb uns llocs paradisiatics junt amb gent del pais. Despres vam torna cap Bangkok pero el passaport del Kenneth encara no estaba, vam dormir una nit alla i amb bus, unes 6 hores mes ens vam quedar a Chumpong on van probar la granota (no te cap gust especial) i al mati un barco i 3 hores mes i estem a Ko Tao, al sud de Thailandia, una ille molt maque pero molt mes turistique i on es dificil juntarse amb la gent del pais, aqui tothom es extranger, per exemple estem allotjat a la guesthouse del sr. Mrs. J, un xinos de lo mes estrambotic, em volia cambiar la semarreta meva per una pepsi, es un personatge, estem pagant per una habitacio amb a/c tots tres 1000 bats (20 euros dia) que per lo que hem trobat fins ara es de lo mes car, pero aqui tot te un preu mes elevat. Si tot va be dema marxarem cap a Koh Pha Ghang, una altre illa a 2 hores en barcu famosa per la "full moon party".
Dita del dia "Los sabios buscan la sabiduria, los necios piensan ya haberla encontrado" Napoleon B.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ostres, les fotos es veuen espectaculars i a jutjar per els vostres somnriures us veieu de lo mes feliços...... estic molt contenta per vosaltres i amb les dents llarges també, tot sigui dit.
Besicos i abraçades!!!!!

Mercè

Anna ha dit...

Hola Josep, jo també he estat a Bsngkok i Chiang Mai i digne de veure. Un altre mon. Quan tornis ja comentarem el Pat Pong, també el vaig trepitjar).
Una abraçada.
Anna (Vilanova)