diumenge, 9 d’agost del 2009

BANGKOK







Diumenge 9 d,agost 2009.
Be, ja he deixat Australia, despres de cinc hores fins Singapore (vaige quin aeroport amb gimnas, piscina, hotel, massatge, etc. i tot "free" ademes de una quantitat inmensa de botigues, aqui la gent ve a comprar) i tres mes fins a Bangkok, ja estic a Thailandia on m'he trobat amb el Kenneth que ve a pasar les seves vacances amb mi, ostres quina alegria i aixo es una altre cosa, el cacao, el soroll, Bangkok es lleig pero es un "hub" per tot Asia, aqui trobes de tot, per primer cop he trobat un bon numero de espanyols i molt de turisme. Bangkok es caotic, mercats grandiosos, ahi vam estar a Chatuchak mes de 4 hores i sembla que no el vam recorrer tot, hi pots troba de tot un Chinatow increible i molt bullicios, un barri vermell amb un turisme exclussiu que busque aventures amorosas de tots el colors (si conexeu un dia Pat Pong quedareu impressionats i pregunteu per el ping pong, tothom ho coneix) una atmosfera irrespirable degut al intens transit, un sky.tren increible tambe recomanable anar a veure un combat de muay.tay (vam anar.hi,entrada a 25 euros i un ambientaso), realment aixo es una altre cosa, hem estat al.lotjats a un hostel per 12 euros els dos la nit (Hostel Lub d al barri de Silom), aixo es baratissim, hem agafat richsaws, hem caminat per uns carres exotics, ens em mollat, etc. pero ens ho em passat be.
Avui us escric desde Chiangmai, despres de tote la nit en tren, dormint en unas lliteres ben especials a mes de que el tren no era dels ultim models, 14 hores, estem una mique destrossats i dema anirem a fer un treking de dos dies per tornar cap a Bangkok a recollir un amic que arribe dijous, veurem que tal ...

Dita del dia "La felicidad no existe en la vida, solo existen momentos felices" J.Benavente

5 comentaris:

Anònim ha dit...

.......... Dons que tingueu molts, molts pro molts moments feliços.
Petonets !!!!!!



Mercè

Alicia ha dit...

Hola Pep!!!
ara tornes ha estar a la teva salsa!! molta sort en aquest nou capitol del teu viatge. OSti! i fer una part d'aquesta aventura amb el Kenneth, segur q la disfrutes encara mes!! Q bé q us ho monteu!
Un petó molt fort als 2!!

Anònim ha dit...

Renoi quin goig que feu tots 2, ¿ com va anar el tomet per la selva? espero que molt i molt be, aneu amb compte amb els mosquits, tot i que els tigres els ting tots a Monja i de ben segur que aquets no us picaran, ja, ja, ja.

Disfruteu molt i molt, una abraçada molt forta.

Manel i M ª Josep

Anònim ha dit...

Que bé retrobar-te amb el "menut" tant lluny,i de parranda tots dos!
Que us vaigi molt i molt bé
Un petonàs!!!

Lurdes

marta ha dit...

Quina cara de felicitat fas!!! et costarà massa tornar després...disfruta...
per cert, marxo a Colòmbia...em pots passar llista de llocs que et van agradar???si tens temps m'ho envies per missatge al facebook ok??

Un petonàs