dijous, 14 de juliol del 2011

Angkor What.


Un boda que vaig trobar, els nuvis, la mar de contents.














14 de Juliol 2011. Despres de dos nits a Battambang, un poblet meravellos, on vaig probar el bamboo train (super divertit) es una pasarella de bambu que va tirat per un petit motor i que correr per la antiga via del tren, quand troba una altre pasarella que ve en sentit contrari, es desmonta molt rapit, pasa una i es tornar a montar en un minut, un pasote, encara es utilitzada per els habitants per portar arroz, fruite, i tot lo que es pogeu imaginar ... A l'endema vaig agafar un barco per anar a Siam Reap(Angkor What), ostres quine pasada, vuit hores per el riu fins arriba al Llac Tonle, cases al costat del riu, mes aviat sobre el riu, pescadors, camps d'arros, canalla, vida, tothom es mou en barca per anar a un altre lloc, meravellos ..i a la fi arribada a Siam Reap.
La ciutat no val res, esta plena de turistes, i aixo que es temporada baixa i sembla que pasis per qualsevol carrer de un poble turistic del nostre pais, bars, restaurants, regals, etc. pero es clar aqui tothom ve a veure une de les meravellas del mon Anghor What. Mira que he vist Machu Pichu, Petra, La Muralla China, Las Piramides de Egipte, etc. i aixo esta a la altura de totes aqueste meravellas !!! val la pena, heu de veura aixo, es acollonant, magnific, brutal, un pasote, etc. no hi ha paraulas .. nomes que ho veu ho pot explicar. He llogat una bici i he comprat el billet per tres dies i estic tomban per aqui de un lloc cap l,altre, els temples estan lluny i has de fer km. pero quand arribes, tots son diferents i et sorprenent.
Angkor What , Baylon i Ta Prom potser son els mes coneguts, el primer perque es molt gran, el segon per les cares i el terce perque les arrels dels arbres estans per el damunt dels temples, pero ni ha molts i molt per veure, per exemple he notat qe cada die que pase gaudeixo mes de la visita, el primer dia, vas que ho vols veure tot i es tot tant inmens que et sobrepasa, els altres dies vaig mes a poc a poc, mes tranquil i cada vegade veus coses noves que no abans no veies, es que et quedes com transportat.

Dita del dia ""Cabalagar, viajar y el mudar de lugar recrean el anima" Seneca.