dimecres, 27 de maig del 2009

LOS ANGELES (L.A.) CALIFORNIA

Dowtown de LA.
Venice Beach.
Barri Xines de LA


Dimecres 27 de Maig 2009

Despres de un viatge interminable i moltes hores al aeroport he arribat a LA, a les tantes del vespre i sense lloc per anar a dormir, despres de preguntar al aeroport, agafo un shuttle i en porta a un motel, 55 dolars mes tax, aixo no ho pago ni boix ..i comensu a buscar allotjament, en migth del no se on i sense cap direccio, pero com sempre la sort m,ajude, m,acosto a dues noies (sempre noies eh!!!) i resulten que son argentines i estan a un backpaper per 20 dolars la nit, ostres !! aixo es lo meu cap alla i em quedo en una habitacio amb unes 15 persones mes pero per 20 dolars no puc demanar res mes, aixo es primer mon.
Doncs aquet quatre dies a aquesta ciutat he caminat com mai, mira que perque a mi en faigin mal els peus haig de caminar, doncs en feiem mal els peus de camina, i es que es una ciutat monstruosa, molt gran, grandiosa les distancies son enormes i he agafat una quantitat de buses que no os ho explicu, una vegade estabe al metro, que aqui es enlairat i miro, no hi habia ningun i penso ... vaig a encendre un cigarret .. no em veu ningu, i trec el cigarro i sento ... Prohibit fumar, multa de 250 dolars, etc.... ostres, paio, el gran hermano en vigilaba, hi habia una camara de tv i m,estaben veien, quin susto, amago el cigarro i com si res ...
Dons he caminat per Holywood (no val res, no ho recomano), Santa Monica i Venice Beach (espectacular, american style of life), el dowtown de LA., el pueblecito (barri mexica), barri xines i tambe vaig mirar de anar veure als Lakers, pero el preu imposible i aqui hi ha una bogeria amb el basket. Be una ciutat per un parell de dies i no mes, jo ja conexia LA i realment hi ha gent que hi viu molt be, en semble que aqui nomes treballent els negres i els hispanos, els altres viuen de puta mare i la geltru.

Despres de aixo ja estic a Fiji, 10 hores volant i ja soc a un altre continent, i a mes he pasat del dia 23 al 25 de maig, tot aixo per el cambi de horari, es a dir que vaig sorti de LA el 23 i he arribat a Fiji el 25, aquet any viure un die meyns, pro ja el recuperare. Ja us explicare mes sobre Fiji, are estic a Nadi. BULA FIJI.

Dita del dia "Amor a distancia, felices los cuatro"
Autor: ni idea.

1 comentari:

Joan Sisquet ha dit...

Pep, espero que estiguis bé, com ja deus saber som... t'ho recordo per que avegades la memoria....
TRICAMPIONSTRICAMPIONSTRICAMPIONS!!aquí a la City es un desmadre la gent ho esta celebrant d'un manera bestial, es una bogería de cop la crisis... quina crisi com deia Supertram, jo ara m'en vaig amb
l'Eric a veure la rua de'l Barça o en aquet paio li pot agafar quelcom.
MOLTS PETONS DE LA FAMILIA DE BARNA
hostia no m'enrecordava VISCA EL BARÇA i VISCA CATALUNYA